Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera ameriškega filma Duša v Koloseju
Film, posnet po knjižni predlogi pisateljice Stephenie Meyer, bo premiero doživel 28. marca.
24. marec 2013

Premiera ameriškega filma Duša v Koloseju

V slovenskih kinematografih bo film Duša, ki je posnet po naslednji knjižni uspešnici avtorice sage Somrak, premierno predstavljen v četrtek, 28. marca 2013.

V prihodnosti, kot jo vidi avtorica Stephenie Meyer, je človeška rasa ogrožena zaradi zunajzemeljskih bitij, ki so prevzeli Zemljo. Kljub temu, da so ti Nezemljani, znani tudi kot duše, miroljubni, so se naselili v človeške ume, medtem pa so pustili njihova telesa popolnoma nedotaknjena.

V filmu Duša (The Host) spremljamo dogajanje v prihodnosti, ko si nezemeljska bitja prisvojijo telesa ljudi in prevzamejo Zemljo. A gostiteljska duša v telesu Melanie ne uspe izpodriniti njenega duha in tako mirno sobivata. Svojemu novemu umu mladenka predstavi spomine na nekdaj ljubljene osebe, nato pa se odločita skupaj upreti zunajzemeljski oblasti. Poiščeta Melaniejine prijatelje in kmalu se prične vojna za preživetje ter tudi boji za ponovno vrnitev nekdanjih ljubezni…

Film je po lastnem scenariju režiral Andrew Niccol, igralsko zasedbo pa sestavljajo Saoirse Ronan, Diane Kruger, William Hurt, Jake Abel, Frances Fisher, Max Irons, Bokeem Woodbine, Chandler Canterbury, Boyd Holbrook in drugi.

Več o filmu >>
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala