Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kmalu nove oddaje na Planet TV
DA ŠOV, Denar pada in Moj dragi zmore so le nekatere od novih vsebin, ki si jih bomo lahko ogledali na malih ekranih.
28. marec 2013

Kmalu nove oddaje na Planet TV

Težko pričakovani kviz Denar pada, ki so ga predvajali že v številnih državah po vsem svetu, z Jonasom Žnidaršičem v vlogi voditelja si bomo lahko prvič ogledali že v sredo, 3. aprila ob 20.00. Tekmovalci se bodo v oddaji potegovali za glavno nagrado v višini 100.000€.

Zabavna oddaja z Nino Osenar in Miho Brajnikom Moj dragi zmore bo svojo slovensko premiero doživela v petek, 5. aprila ob 20. uri, v njej pa bodo gledalci spremljali tekmovalne pare, ki bodo preizkušali sposobnosti predstavnikov moškega spola in tudi medsebojne odnose. V vsaki epizodi se bodo tekmovalci potegovali za 10.000€. 


Nina Osenar in Miha Brajnik se nam bosta predstavila kot voditelja oddaje Moj dragi zmore, vir: www.siol.net

Po novem nas bo na malih TV ekranih zabaval tudi znani radijski voditelj Denis Avdić, ki pripravlja avtorsko oddajo DA ŠOV. Zabavni šov nam bo postregel z oblico skečev, igro Iskalci ter izpolnjevanjem skritih želja, na sporedu pa bo vsak četrtek ob 20.00 vse od 11. aprila dalje.

V aprilu bodo na Planet TV uživali tudi vsi nogometni navdušenci, saj se sklepni boji UEFA Lige prvakov vztrajno približujejo. Dolgčas ne bo niti ljubiteljem tujih vsebin, saj bodo spored obogatile tudi nekatere nove serije in filmske uspešnice.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala