Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera filma Pozaba v Koloseju
V četrtek, 11. aprila, si bomo lahko premierno ogledali ZF akcijski film s Tomom Cruiseom.
7. april 2013

Premiera filma Pozaba v Koloseju

Film Pozaba (Oblivion), v katerem bivši marinec na opustošeni Zemlji odkrije davno izgubljeno skrivnost, v slovenske kinematografe prihaja v četrtek, 11. aprila 2013.

Pozaba nam prinaša Toma Cruisea v avtorskem delu režiserja filma Tron: Zapuščina.  Spektakularno dogajanje je postavljeno v prihodnost, ko je Zemlja opustošena in spremenjena do nerazpoznavnosti. Soočenje nekega človeka z njegovo preteklostjo ga bo popeljalo na pot neverjetnih odkritij in boja za rešitev človeške rase.

Film Pozaba nas popelje v postapokaliptični svet, v katerem je naš planet zgolj velika pustinja. Ljudje so namreč po končani vojni z Nezemljani zapustili svoj rodni planet, kljub temu pa je na Zemlji še vedno nekaj preostalih predstavnikov človeške rase. Med njimi je tudi Jack, nekdanji marinec, katerega naloga je skrb za robote. Nekega dne pred njegovimi očmi strmoglavi kapsula, v njej pa najde žensko svojih sanj. Poda se v iskanje odgovorov, ob tem pa pade v roke upornikov ter spozna resnico o ureditvi njemu poznanega sveta…

Film je po lastnem scenariju režiral Joseph Kosinski, igralsko zasedbo pa sestavljajo Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough, Olga Kurylenko, Nikolaj Coster-Waldau, Zoe Bell, Melissa Leo, James Rawlings in drugi.

Več o filmu >>
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala