Moj TV - TV Program za 200+ kanala
DA ŠOV danes prvič na Planet TV
Novo zabavno televizijsko oddajo z Denisom Avdićem si bomo lahko prvič ogledali danes, 11. aprila ob 20.00.
11. april 2013

DA ŠOV danes prvič na Planet TV

DA ŠOV predstavlja avtorsko oddajo znanega radijskega voditelja Denisa Avdića, ki se bo tako predstavil tudi na televizijskih ekranih, premierno pa si jo bomo lahko ogledali danes, 11. aprila ob 20. uri na Planet TV.

V novi zabavni oddaji bomo lahko spremljali vse od nagradnega kviza do solz sreče, celotno dogajanje pa bosta pospremili dobra mera smeha ter veliko stika z gledalci. Denis Avdić je glede snemanja oddaje povedal, da je delo na televiziji drugačno kot na radiu. Za eno samo minuto skeča so na primer z ekipo porabili kar pet ur snemanja, kar je Denisa precej presenetilo.


Vir: www.siol.net

Vnaprej sta bili že posneti tudi dve rubriki Iskalci, v kateri ekipa šova v domu določenega prijavljenega kandidata skrije denar v višini 3000€, slednji pa ga mora v omejenem času najti. Kolikor denarja najde, toliko ga lahko na koncu tudi obdrži.

Oddaja DA ŠOV nam bo postregla tudi z nekaterimi drugimi zabavnimi vsebinami, kot je Lestvica Top 10, ki nam bo v vsaki oddaji ponudila najbolj zabavne videoposnetke iz »slovenskega » interneta, v rubriki Na sceni pa nas bo Denis seznanil z najbolj zanimivi statusi na socialnih omrežjih. Rubrika Njuz nam bo prinesla pregled najbolj aktualnih dogodkov iz področja zabave in tudi politike, v Legendah pa bomo spoznali male ljudi, ki bi si zaslužili postati superjunaki.


Vir: www.siol.net

DA ŠOV bo na sporedu Planet TV vsak četrtek ob 20. uri.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala