Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Koncert zvezdnice Beyonce danes v Zagrebu
Priljubljena ameriška pevka bo danes, 17. aprila, nastopila v zagrebški Areni v okviru turneje Mrs. Carter Show.
17. april 2013

Koncert zvezdnice Beyonce danes v Zagrebu

Beyonce, ki je svojo bogato glasbeno kariero pričela v ženski zasedbi Destiny's Child, je v sosednji Hrvaški že nastopila v letu 2009, danes pa bo svoje oboževalce razveselila s svojim drugim zagrebškim koncertom.

Priljubljena pevka, ki poleg svojih poslušalcev navdušuje tudi glasbene kritike, je pred dvema dnevoma v Beogradu pričela turnejo, ki nosi naslov Mrs. Carter Show. V  Kombank Areni je poskrbela za plesno in pevsko dovršeno predstavo, ki je bila tudi prava paša za oči. Beyonce se je namreč med svojim nastopom večkrat preoblekla, za njeno garderobo pa je poskrbelo več ljudi, med njimi tudi oblikovalca Peter Dundas in Julien Macdonald.

Posebnost turneje Mrs. Carter Show je ta, da je pevska zvezdnica že pred začetkom svojih koncertov prepovedala snemanje in fotografiranje. Ta omejitev je posledica posnetkov akreditiranih fotografov iz njenega nastopa na Super Bowlu, s katerimi ni bila niti najmanj zadovoljna. V Beogradu naj bi sicer nekaj posnetkov naredil njen soprog Jay-Z, ki je Beyonce spremljal v zaodrju skupaj z njuno hčerko Blue Ivy.

Vir fotografij: http://www.24ur.com

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala