Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera filma Jan Plestenjak: Priznam v Koloseju
Dokumentarni film o glasbeniku Janu Plestenjaku prihaja v Kolosej ta četrtek, 25. aprila.
24. april 2013

Premiera filma Jan Plestenjak: Priznam v Koloseju

V dokumentarnem filmu Priznam, ki si ga bomo lahko v Koloseju ogledali od četrtka, 25. aprila dalje, bomo spremljali poslovno, glasbeno in zasebno življenje najuspešnejšega slovenskega pevca Jana Plestenjaka vse od zadnjega koncerta lani v Hali Tivoli do konca snemanja nove plošče.

Ekipa Singing Eye Production nam prinaša pogled na Jana, kakršnega še ne poznamo – iskrenega, odkritega, življenjskega in čisto vsakdanjega. Z gledalci deli žalost, jezo, intimna občutja, smeh in veselje…

Jan je v dvajsetih letih kariere svojo zasebnost precej uspešno skrival, zato bo s filmom Priznam zagotovo razveselil vse svojo oboževalce. Glede občutkov ob snemanju filma je povedal, da je spoznal, da s svojim delom na nek način beži od realnosti ter da je glasbeno ustvarjanje pravzaprav njegova edina realnost. Stežka je priznal tudi, da se glasbeniki pogosto bojijo neuspeha ter da se stalno sprašujejo, ali bo njihov naslednji koncert dovolj obiskan.

V dokumentarnem filmu poleg Jana nastopa tudi veliko znanih imen, med njimi Lado Bizovičar, skupina Modrijani, Andrej Šifrer, Tomaž Domicelj, Janova mama Dora Plestenjak in mnogi drugi.

Več o filmu >>

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala