Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kristen Stewart v dveh novih dramah
Mlada igralka se je odločila z resnimi filmskimi projekti oddaljiti od vloge Belle, ki je obeležila njeno kariero.
8. junij 2013

Kristen Stewart v dveh novih dramah

Kristen Stewart očitno čaka zelo delovno leto, saj se bo svojim oboževalcem, kot tudi nasprotnikom, poskušala dokazati v resnejših vlogah, kot je bila tista vampirke Belle iz sage Somrak.

V drami Camp X-Ray je igralka dobila vlogo mlade ženske, ki iz svojega malega in dolgočasnega mesteca zbeži v vojsko, natančneje na misijo v Irak. Pošljejo v v zloglasni Guantanamo, kjer je deležna zlorab s strani nadrejenih, kmalu pa se zbliža z mladeničem, ki je v tem zaporu že več kot osem let.



Manj resna vloga jo čaka v filmu Sils Maria v režiji Olivierja Assayasa, kjer bo zaigrala pomočnico Juliette Binoche, stare igralke, ki je nezadovoljna s svojim življenjem in ki postane obsedena z mlado starleto, ki jo bo upodobila Chloë Moretz.

Poleg omenjenih filmov je lepa Kristen Stewart pričela snemati tudi dramo z elementi komedije The Big Shoe, v kateri ji bo družbo delala starejša in bolj izkušena Elizabeth Banks, pripravlja pa se tudi nadaljevanje avanture Sneguljčica in lovec, v kateri bo Stewartova ponovila vlogo iz prvega dela.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala