Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Slovenija ima talent: Sandra Harb je mladi up umetnosti
Nadarjeni Sandri je Zavarovalnica Triglav podarila nagrado v vrednosti 5000 EUR.
19. junij 2013

Slovenija ima talent: Sandra Harb je mladi up umetnosti

13-letno Sandro Harb smo si v tretji sezoni šova Slovenija ima talent, ki se je zaključil preteklo nedeljo, zapomnili predvsem po njenem čudovitem opernem petju. Z izvrstnimi nastopi si je uspela priboriti mesto na finalnem odru, kjer ji sicer ni uspelo zmagati, vendar pa jo je strokovna žirija razglasila za mladi up umetnosti. Ob tej priložnosti ji je Zavarovalnica Triglav podarila nagrado v višini 5000 EUR, ki jo bo Sandra porabila za nadaljevanje pevske kariere.

Marsikdo ne ve, da je imela Sandra v otroštvu težave s sluhom, zaradi katerih je morala na operacijo. Kljub temu se ljubezni do glasbe ni odrekla in se je še naprej trudila. Na priljubljeni šov Slovenija ima talent se je prijavila predvsem zato, da bi slišala mnenje strokovne žirije o njenem petju, nikakor pa si ni mislila, da ji bo uspelo priti vse do velikega finala.

Sicer je Sandra v zasebnem življenju preprosto dekle, ki se v prostem času najraje druži s prijatelji. Veliko se ukvarja s svojim psom in uživa v sprehodih po naravi, rada pa tudi spoznava nove ljudi. O njenih glasbenih dosežkih bomo zagotovo še veliko slišali.

Vir fotografij: Facebook
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala