Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Preminul je znani igralec James Gandolfini
HBO je potrdil, da je slavni igralec, znan predvsem po seriji Sopranovi, umrl zaradi srčne kapi.
20. junij 2013

Preminul je znani igralec James Gandolfini

James Gandolfini, najbolj znan po vlogi mafijca Tonyja Sopranosa, za katero je prejel več nagrad emmy, je umrl v 51. letu starosti zaradi srčne kapi med dopustovanjem v Italiji. Gandolfini je tja odpotoval, da bi sodeloval na 59. Taormina filmskem festivalu, ki bo potekal konec tedna na Siciliji.

Iz HBO-ja so sporočili, da so šokirani zaradi žalostnega dogodka ter da sočustvujejo z igralčevo družino. »Bil je neverjeten človek in prijatelj, ki je vse obravnaval enakopravno in s spoštovanjem,« piše Us Weekly.


Igralec se je na veliko platno prebil v letu 1993 v kriminalističnem trilerju Quentina Tarantina True Romance, na malih ekranih pa se je proslavil v letu 1999, ko se je pričela predvajati omenjena legendarna serija Sopranovi.

Vsi, ki so ga poznali, so povedali, da se je vedno z celim srcem predal vlogi, zato ni čudno, da so si ga zapomnili predvsem kot mafijca, ki ga je izvrstno upodobil. Poleg tega se je proslavil tudi z vlogami v akcijskem trilerju The Last Castle z Robertom Redfordom, filmu The Mexican z Bradom Pittom in Julio Roberts ter v komediji Surviving Christmas z Benom Affleckom.

Gandolfini je tudi v zadnjih letih zaigral v številnih filmih, med katerimi velja omeniti na primer nominiranca za oskarja Zero Dark Thirty.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala