Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Slovenija ima talent: Kaos zadovoljni s finalnim nastopom
Skupina Kaos sicer ni slavila zmage, vseeno pa so se plesalci v finalu odlično odrezali.
21. junij 2013

Slovenija ima talent: Kaos zadovoljni s finalnim nastopom

Plesno skupino Kaos smo si v tretji sezoni šova Slovenija ima talent zapomnili predvsem po izpiljeni koreografiji, energičnosti in veliki strasti do plesa. Z uspešnim avdicijskim nastopom so se mladi plesalci uvrstili v polfinale, od tam pa jih je pot vodila še na veliki finalni oder.

Ko se nadarjeni plesalci izvedeli, da se jim je uspelo uvrstiti v vrh šova Slovenija ima talent, jih je preplavila nepopisna sreča, hkrati pa so morali hitro poprijeti za delo in se pričeti pripravljati na zaključni nastop. Sledili so tedni napornih treningov, vendar se je na koncu ves trud izplačal, saj so bili člani skupine zelo zadovoljni s svojim nastopom na finalnem odru.


Vir fotografij: Facebook

Predlog, da se prijavijo na šov, je dal vodja skupine Jernej, ki je hotel videti, kako je biti v vlogi plesalca in ne samo koreografa. Simpatični fantje in dekleta so se na avdicijo odpravili brez pričakovanj, nikoli pa niso mislili, da bodo doživeli tak uspeh.

Kljub temu, da Kaos niso postali zmagovalci, so svojo nalogo opravili več kot odlično in zagotovo jih čaka še veliko plesnih uspehov.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala