Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Voditelj kviza Kdo bo koga bo Aljoša Ternovšek
V juliju na Planet TV prihaja nov kviz, v katerem se bosta vsakič pomerili dve ekipi.
24. junij 2013

Voditelj kviza Kdo bo koga bo Aljoša Ternovšek

S 1. julijem na spored Planet TV prihaja nov kviz Kdo bo koga, ki ga bomo lahko spremljali vsak delovni dan ob 20. uri zvečer. Gre za enega najstarejših zabavnih kvizov, ki je s predvajanjem pričel že v letu 1976, premierno pa je bil prikazan v Ameriki z voditeljem Richardom Dawsonom. Kasneje je dosegel visoko priljubljenost, spremljali pa so ga lahko gledalci v različnih državah po svetu, kot na primer na Portugalskem, v Nemčiji, Iranu, Grčiji, na Filipinih itd.

Kviz temelji na tekmovanju med dvema ekipama, ki se borita med seboj. Vsako ekipo mora združevati neka skupna lastnost, bodisi sorodstvena vez bodisi skupni šport ali katera druga dejavnost. Na začetku igre iz vsake ekipe po en tekmovalec stopi do gumba, voditelj pa nato postavi vprašanje, ki se začne z "Vprašali smo 100 ljudi …" Odgovori so sestavljeni iz raziskave med stotimi ljudmi, tekmovalci pa skušajo ugotoviti, kateri je bil najbolj pogost odgovor med anketiranci.


Vir fotografij: Facebook

Slovensko različico kviza bo vodil Aljoša Ternovšek, igralec, ki je uspešno zaključil ljubljanski AGRFT, nato pa je prvo delo našel v Mestnem gledališču ljubljanskem. Širši publiki se je na malih ekranih predstavil v oddaji Tistega lepega popoldneva v vlogi Dušana Vaupotiča – Duleta, trenutno pa je član ansambla Prešernovega gledališča iz Kranja.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala