Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera filma Bling Ring v Koloseju
Resnično zgodbo o življenju skupine najstnikov si bomo v Koloseju lahko ogledali od četrtka, 8. avgusta naprej.
3. avgust 2013

Premiera filma Bling Ring v Koloseju

Režiserka filmov Zgubljeno s prevodom in Tam nekje predstavlja resnično zgodbo o skupini najstnikov, ki si zaželijo življenjskega sloga slavnih zvezdnikov. S pomočjo spleta začnejo slediti razvpitim bogatašem, udeležujejo se njihovih zabav in naposled začnejo vlamljati v njihove razkošne domove. Ko dejanja vedno bolj predrzne skupine vzbudijo pozornost policije in medijev, mladi prijatelji povsem izgubijo tla pod nogami, saj se dokončno zabrišejo meje med realnostjo in namišljeno slavo.

V svetu Los Angelesa, obsedenega s slavo, nas tolpa najstnikov popelje na vznemirljivo in nelagodno serijo zločinskih podvigov po hollywoodskih gričih. Film sloni na resničnih dogodkih: skupina, obsedena z bleščavim življenjem, je svoje slavne žrtve zasledovala na svetovnem spletu in iz njihovih domov pokradla za več kot 3 milijone dolarjev luksuznih predmetov. Med žrtvami so bili Paris Hilton, Orlando Bloom in Rachel Bilson, in tolpe se je v medijih oprijel vzdevek Bling Ring.

 

 

Igralsko zasedbo sestavljajo Emma Watson, Leslie Mann, Taissa Farmiga, Erin Daniels, Israel Broussard, Nina Siemaszko in drugi.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala