Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Napovednik filma Muppets Most Wanted
Disney je objavil napovednik, v katerem razkriva, kaj se dogaja z nadaljevanjem Muppetkov.
9. avgust 2013

Napovednik filma Muppets Most Wanted

V napovedniku za film Muppets Most Wanted se družina odpravi na svetovno turnejo, ki vključuje tudi evropske prestolnice, kot so Berlin, London in Madrid. Seveda ne gre vse kot po maslu, saj se Kermit in prijatelji znajdejo vpleteni v rop draguljev, ki ga izvaja Kermitov dvojnik.

V vlogi antagonista nastopa Ricky Gervais, Tina Fey je Nadya, borbena zaporniška čuvajka, Ty Burrell pa je agent Interpola Jean Pierre Napoleon. Poleg njih se v filmu pričakuje še cel niz zvezdniških imen, kot so P. Diddy, Celine Dion, Usher, Ray Liotta, Christoph Waltz in Danny Trejo.

Pod scenarij in režijo se podpisuje James Bobin, film pa producirata David Hoberman in Todd Lieberman. Pri pisanju scenarija je pomagal tudi Nicholas Toller, ki je poleg Johna G. Scottija izvršni producent.

Film, ki je spremenil ime iz The Muppets...Again v Muppets Most Wanted predstavlja nadaljevanje uspešnice Muppetki iz leta 2011, v katerem so nastopili Jason Segel, Amy Adams in Chris Cooper. V kinematografe naj bi prišel spomladi leta 2014.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala