Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ekipa filma Love Actually ponovno skupaj?
Deset let po prvem delu filma režiser Richard Curtis napoveduje možnost snemanja nadaljevanja.
11. november 2013

Ekipa filma Love Actually ponovno skupaj?

Režiser romantične božične komedije Love Actually Richard Curtis je nedavno najavil, da obstaja možnost za snemanje nadaljevanja filma.

Režiser, ki se je sicer že upokojil, pravi, da ni nikoli izključil ideje o tem, da bi se izvorna igralska zasedba ponovno zbrala. Sedaj, ko je od originala minilo celo desetletje, »sumi«, da bi mu to lahko morda uspelo.

»Bilo bi zelo zanimivo v istem filmu ponovno videti te slavne zvezdnike, ki so trenutno sicer zelo zaposleni. Občutek imam, da bi uživali, vendar ne želim, da bi na ta moj poziv gledali kot na dolžnost. Z nekaterimi od njih bi se moral srečati okrog božiča ... Skratka, na nek diskreten način bom pristopil do celotne ekipe in jih spomnil, da je od filma preteklo deset let,« poroča režiser.

Ob tem je Curtis povedal, da je celotna zgodba, postavljena v praznični čas, skupaj z odlično igralsko ekipo izpadla veliko bolje, kot so pričakovali, vendar pa lahko morda gledalcem ponudi še nekaj več. Če mu bo to tudi zares uspelo, bomo izvedeli kmalu.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala