Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prvi napovednik za film Planet opic: Revolucija
Prvi uradni napovednik nadaljevanja ZF hita iz leta 2011 je končno dostopen javnosti.
19. december 2013

Prvi napovednik za film Planet opic: Revolucija

Planet Opis: Revolucija (Dawn of the Planet of the Apes) predstavlja nadaljevanje uspešnega akcijskega ZF filma Rise of the Planet of the Apes iz leta 2011, ki je v kinematografih po vsem svetu zaslužil 481 milijonov dolarjev ter prejel izredno pozitivne kritike tako s strani občinstva kot tudi strokovnjakov.

V prvem filmu smo lahko videli, kako so ljudje izvajali eksperimente na inteligentnih primatih z namenom zdravljenja različnih bolezni ter spremljali odraščanje malega šimpanza Cezarja v človeškem domu, vse dokler se zaradi izkoriščanja njegove vrste ni odločil izvesti revolucije.


V drugem delu človeštvo pesti virus, ki so ga ustvarili sami, in to je tudi eden izmed razlogov, zakaj bi lahko Cezarjeva (Andy Serkis) vojska v prihodnosti postala dominantna vrsta na Zemlji.

V »človeški« igralski zasedbi bomo lahko videli Jasona Clarka (Malcolm) in Garyja Oldmana (Dreyfus), opice pa poleg že omenjenega Serkisa igrajo še Judy Greer, Terry Notary, Karin Konoval in Toby Kebbell. Režija je delo Matta Reevesa, ki je znan predvsem po nenavadno uspešni akcijski grozljivki Cloverfield.

Film Planet opic: Revolucija v kinematografe prihaja 11.7.2014.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala