Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Preminul je zvezdnik serije Princ z Bel Aira, James Avery
V 65. letu starosti je umrl igralec James Avery, znan predvsem kot stric Phil v kultni seriji Princ z Bel Aira.
3. januar 2014

Preminul je zvezdnik serije Princ z Bel Aira, James Avery

Na silvestrovo se je v 65. letu starosti od sveta poslovil igralec James Avery, bolj znan kot stric Phil v humoristični nanizanki Princ z Bel Aira.

V kultni seriji je James igral Philipa Banksa, strica Willa Smitha in Carltonovega očeta (Alfonso Ribeiro). Ribeiro je na Twitterju komentiral žalostno novico, da je igralec preminul v bolnišnici, kjer se je že dlje časa zdravil zaradi bolezni. Umrl naj bi zaradi zapletov med operacijo srca.

»Svet je izgubil resnično posebnega moža. Z veliko žalostjo sporočam, da se je poslovil James Avery. Čeprav je le igral mojega očeta na televiziji, mi je bil kot oče tudi v resničnem življenju. Pogrešali ga bomo,« se je izpovedal Ribeiro.

Avery pa ni znan le po vlogi kultnega strica, ampak je igral tudi v drugih priljubljenih nanizankah, ki jih je bilo mogoče spremljati na televizijskih zaslonih. Med njimi so Talenti v belem, Sherry, Policistka na vrhu, Oh, ta sedemdeseta in druge. Njegova priljubljenost med gledalci je bila velika, zato so bili tudi odzivi na družbenih omrežjih tako s strani kolegov soigralcev kot gledalcev polni žalosti, ko so izrekali sožalje družini in prijateljem.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala