Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Joaquin Phoenix: Moje življenje je povsem normalno
Slavni igralec je razkril, da živi enostavno in dolgočasno življenje kot običajni ljudje.
7. januar 2014

Joaquin Phoenix: Moje življenje je povsem normalno

Joaquin Phoenix je igralec, ki je nominiran za kar tri oskarje, kmalu pa ga bomo lahko videli v težko pričakovani drami Her.

Mnogi ga smatrajo za hollywoodskega zvezdnika velikega kalibra, vendar sam nase ne gleda tako. Kot velikokrat pove, ga slava in priljubljenost, ki spremljata njegovo delo, sploh ne zanimata.


»Z nekaterimi od kolegov se nisem slišal že več tednov. Ne potujem rad, niti ne hodim na plažo. Živim v Los Angelesu, kjer v resnici nihče ne hodi po ulicah. Dejstvo je, da dandanes ljudje ne postanejo slavni zaradi nečesa, kar so naredili, temveč iz povsem drugih razlogov, jaz pa teh razlogov nimam. Zaradi tega me paparazzi ne zasledujejo. Če pa se za to vseeno odločijo, ne dobijo nič sočnega,« je razkril igralec in zaključil, da je njegovo življenje v resnici zelo enostavno in včasih dolgočasno.

»Imam šest prijateljev, s katerimi se stalno družim, imam tudi dva psa, katera peljem na sprehod, poslušam glasbo in čas preživljam s svojim dekletom … In to je v bistvu vse,« je Joaquin povedal glede preživljanja svojega prostega časa.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala