Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Okrog valentinovega kar tri filmske premiere
Eden od filmov, ki bodo premierno prikazani v februarju, je romantična drama Endless Love.
11. januar 2014

Okrog valentinovega kar tri filmske premiere

Dan zaljubljencev oziroma valentinovo se bliža z nevzdržno hitrostjo, ta čas pa seveda ne bi bil popoln brez kopice romantičnih filmov. Letos ustvarjalci ne predstavljajo le enega, temveč si jih bo okrog tega datuma mogoče ogledati več.

Prvi film za večne romantike Winter's Tale, ki je nastal pod taktirko režiserja Akive Goldsmana, je fantazijska mojstrovina s Colinom Farrellom v glavni vlogi. Sledita še About Last Night, sladka romantična komedija o dveh novopečenih samcih v New Yorku, in Endless Love, film, ki ga lahko označimo tudi kot moderno različico večne zgodbe Romeo in Julija, v drami pa blestita mlada Alex Pettyfer in Gabriella Wilde.

Endless Love se lahko pohvali z novim napovednikom, v katerem se predstavita najstnika, katerih na začetku nedolžna ljubezen postane obsesivna, mračna in se na koncu tragično konča. Režijo je vodila Shana Feste, ki je skupaj z Joshuem Safranom napisala tudi scenarij.

Glavnega igralca, Alexa Pettyfera, smo že videli v filmih Magic Mike in I am Number Four, Gabriello Wilde pa smo lahko občudovali v filmu The Three Musketeers, kmalu pa jo bo mogoče videti tudi v Carrie. Endless Love je sicer remake istoimenske filmske uspešnice iz leta 1981, v kateri sta bili glavni vlogi zaupani Brooke Shields in Martinu Hewittu, zgodba pa temelji na romanu Scotta Spencerja, ki je izšel dve leti prej.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala