Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bo Michael C. Hall ponovno Dexter?
V enem izmed intervjujev je igralec potrdil, da ga bomo v tej vlogi lahko gledali tudi v spin-off seriji.
21. januar 2014

Bo Michael C. Hall ponovno Dexter?

Igralec Michael C. Hall, ki je najbolj znan po vlogi Dexterja iz istoimenske serije, še ni zaključil z vlogo najbolj znanega televizijskega serijskega morilca, poroča CBS News.

C. Hall trenutno na Sundance filmskem festivalu promovira svoj novi film, dramo Cold in July, v enem od intervjujev pa je omenil, da se je z izvršnim producentom iz Showtime-a že dogovarjal, da se bo vrnil kot Dexter v potencialnem spin-offu.



»Trenutno niti ne morem verjeti, da je to mogoče. Še vedno vse obstaja le v teoriji, scenarija še ni, le ideja, s katero bomo začeli. V tej fazi si še ne morem predstavljati, za kakšno stvar točno bi šlo,« je pojasnil C. Hall.

Serija Dexter je sicer imela skupaj 96 epizod v 8 sezonah in se je predvajala med leti 2006 in 2013. Glavni igralec je za svojo vlogo prejel zlati globus v kategoriji najboljšega igralca v dramski seriji. Glede na to, da je bil velik del oboževalcev nezadovoljnih s koncem serije, sploh ne bi bilo čudno, če bi se priljubljeni lik nekoč vrnil na male ekrane.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala