Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Sharon Stone se je težko soočila s staranjem
56-letna igralka se je zapirala v kopalnico s steklenico vina in jokala zaradi sprememb na obrazu.
23. februar 2014

Sharon Stone se je težko soočila s staranjem

Pri več kot 56. letih je igralka in oskarjevka Sharon Stone še vedno videti fantastično. Priznala pa je, da je tudi ona imela čas v življenju, ko je staranju želela na vsak način pobegniti. Razgovorila se je o  precej nesamozavestnem obdobju, ko se je morala soočiti z gubicami in drugimi posledicami staranja, ki jih je opazila na telesu. Poudarja, da se je morala naučiti prebroditi krizo in ne le jokati za mladostjo.

»Ni bilo lahko. Ko sem dopolnila 40 let, sem se bila sposobna zakleniti v kopalnico s steklenico vina in ven nisem prišla, dokler nisem nekako sprejela dejstva, da sem videti starejša in drugačna. Ure in ure sem preučevala svoj videz, obraz, telo in jokala za starimi časi. Prišel pa je trenutek, ko sem bila samo sebe končno sposobna vprašati, kako se želim postarati. Odločila sem se, da želim ostati v formi, in sicer s plesno vadbo in razteznimi vajami.«

Sharon je odkrito spregovorila, da je morala v svojem življenju spremeniti precej stvari in sprejeti več drastičnih odločitev, da bi vsaj delno ohranila svoj mladostni videz.

Trud se ji še kako obrestuje! V kratkem bo igralko mogoče videti v filmu Agent X režiserja Petra O'Fallona, v katerem bo zaigrala skupaj z zvezdnikom serije Hiša iz kart, Geraldom McRaneyem. Poleg tega bo nastopila še v drami Mothers Day in kriminalnem trilerju Twisted.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala