Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Scarlett Johansson je nadnaravna Lucy
Na voljo je prvi napovednik vznemirljivega akcijskega filma Lucy legendarnega Luca Bessona.
3. april 2014

Scarlett Johansson je nadnaravna Lucy

Slavni Luc Besson je zaslužen za kar nekaj kultnih ženskih akcijskih junakinj v zgodovini filmske umetnosti: od Nikite (Anne Parillaud) v istoimenskem francoskem trilerju iz leta 1990 pa do Leeloo (Milla Jovovich) v Petem elementu in Mathilde (Natalie Portman) v filmu Leon profesionalec.

Po prvih kadrih akcijskega trilerja Lucy sodeč Scarlett Johansson ni prav daleč od drugih prepoznavnih Bessonovih likov. Igralka se je sicer že dokazala kot prava akcijska zvezdnica z vlogo Black Widow v Maščevalcih.


Dogajanje filma Lucy se vrti okrog mladega dekleta, ki pristane na tihotapljenje droge v svojem telesu. Paket, ki ga nosi v sebi, po nesreči razpade in se sprosti v njen organizem, ob tem pa pridobi nadnaravne moči. Spozna, da lahko v trenutku vpije kakršno koli znanje, poleg tega pa ne čuti bolečine in žalosti.

V glavni vlogi bo nastopila že omenjena Scarlett Johansson, poleg nje pa lahko v filmu pričakujemo še naslednja zveneča imena: Morgan Freeman, Analeigh Tipton, Min-sik Choi, Amr Waked in Pilou Asbæk.

Lucy bo na sporedu kinematografov že avgusta letos.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala