Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serija Igra prestolov bo dobila še 2 sezoni
HBO je s to informacijo čakal do rezultatov gledanosti prve epizode nove sezone, ki so bili seveda odlični.
11. april 2014

Serija Igra prestolov bo dobila še 2 sezoni

Čeprav v to praktično nihče ni dvomil, je po poročanju Entertainment Weekly včeraj s strani HBO prišla tudi uradna potrditev o nadaljnjih sezonah serije Igra prestolov, in sicer kar dveh.

Spomnimo, pred malo manj kot mesecem dni sta David Benioff in Dan Weiss (režisersko-scenaristično-producentski dvojec) izjavila, da bi po njunem mnenju serija morala imeti sedem sezon, saj to predstavlja "magično številko". Avtor knjig George R.R. Martin je nato povedal, da si želi več sezon, ne izključuje pa niti filmske franšize.

Pri HBO se niso kaj dosti menili za te komentarje, saj so čakali na rezultate gledanosti premiere četrte sezone. Prva epizoda je potem, ko je zrušila HBO Go, v nedeljo dosegla rekordno gledanost - 6,6 milijonov gledalcev je največje število od finala Sopranovih v letu 2007.

"Igra prestolov je fenomen kot še noben do sedaj. Benioff in Weiss s sodelavci vse bolje opravljata svoje delo in veselimo se, da bomo pustolovščino spremljali še vsaj dve sezoni," je povedal Michael Lombardo, predsednik HBO programa.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala