Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jared Leto se vrača k igri!
Potem ko je osvojil oskarja za vlogo v filmu Klub zdravja Dallas, se je Leto po več kot petih letih odločil oživiti svojo igralsko kariero.
28. april 2014

Jared Leto se vrača k igri!

Pod vplivom uspeha filma Klub zdravja Dallas se Jared Leto namerava vrniti k igri. Igralec, ki je kar za pet let prekinil svoje delo, da bi se lahko posvetil bandu 30 Seconds to Mars, se je na ekrane vrnil s stransko vlogo Rayona v omenjenem filmu.

Natop mu je prinesel oskarja za najboljšo moško stransko vlogo ter zlati globus v isti kategoriji. Leto je povedal, da je uspeh filma v njem zopet vzbudil zanimanje za igro ter mu odprl nekatere nove možnosti.

»Berem scenarije, kar je zanimivo glede na to, da pred Klubom zdravja Dallas scenarija nisem prebral več let. Sedaj pa imam priložnost delati z ljudmi, ki jih resnično cenim,« je povedal za Associated Press.

Igralec je dodal tudi, da se želi preizkusiti na drugi strani kamere z režijsko palico v roki. Dejal je: »To bi bilo super. Ko naletim na pravo priložnost, bom vsekakor naredil tudi to.« A Leto se trenutno nahaja na turneji s svojo glasbeno skupino, tako da ga zaenkrat še ne povezujejo z nobenim novim filmom.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala