Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pripravlja Sandra Bullock Tupperware predstavitev?
Igralka naj bi upodobila Brownie Wise, zaščitni obraz podjetja Tupperware iz 50-ih let prejšnjega stoletja.
29. april 2014

Pripravlja Sandra Bullock Tupperware predstavitev?

Sandra Bullock se pojavlja v pogovorih o vlogi Brownie Wise, prodajne predstavnice Tupperwara, ki je bila s svojim prizadevanjem začetnica novega načina prodaje in je močno vplivala na vzpon teh priljubljenih posod.

Še neimenovan projekt naj bi režiral Tate Taylor, najbolje poznan po svojem režisersko scenarističnem delu pri filmu Služkinje (The Help), ki je Octaviji Spencer prinesel oskarja za najboljšo igralko v stranski vlogi. Taylor poleg režiranja novega filma pripravlja tudi scenarij zanj, ta pa temelji na knjigi Tupperware Unsealed, ki jo je napisal Bob Kealing.

Režiser se je na sestanku s Sandro Bullock pogovoril o njenem morebitnem sodelovanju pri projektu. The Hollywood Reporter poroča, da je igralka izrazila željo po tej vlogi, vendar odločitev še ni uradna. Zanimanje, ki ga je za Tupperware izkazala Bullockova, je njena prva aktivnost po vlogi v filmu Gravitacija (Gravity), s katerim si je prislužila nominacijo za oskarja.

Linijo posod in kuhinjskih pripomočkov Tupperware je leta 1948 ustvaril Earl Silas Tupper, vendar so posode pravi hit postale šele v petdesetih letih, ko je Wiseova predstavila briljantno idejo o organiziranju predstavitev. Druženja te vrste so hitro postala priljubljena na vseh koncih sveta, Brownie pa je doživela enako slavo kot posode, ki jih je prodajala.

Leta 1954 je Wiseova postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici časopisa Bussiness Week. Kasneje sta se prodajalka Wise in inovator Tupper sprla, zato jo je ta odpustil in se potrudil popolnoma izbrisati njeno povezanost s posodami. Brownie si nikoli ni povsem opomogla od zloma kariere, zato je postala ena od prvih žensk, ki so se po drugi svetovni vojni v Ameriki borile proti seksizmu.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala