Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Marvelova nova serija Daredevil bo en dolg film!
Eden glavnih Marvelovih kreativcev, Joe Quesada, je razkril nekatere nove podrobnosti o prihajajoči seriji.
13. maj 2014

Marvelova nova serija Daredevil bo en dolg film!

Daredevil, prvi projekt studia Marvel za Netflix, ne bo ugledal luči dneva vse do leta 2015, a Joe Quesada je vseeno razbil tišino o seriji. Oboževalce je namreč pomiril, da novi projekt ne bo poskušal izbrisati filmske različice z Benom Affleckom iz leta 2003.

"Da bom jasen, s to serijo ne začenjamo, da bi poskusili izbrisati spomine na vse, kar je bilo s tem likom narejenega prej," je pojasnil Quesada za Comic Book Resources. "Serije se bomo lotili kot nečesa vznemirljivega in gledalcem ponudili nekaj nepričakovanega, da se bodo hoteli vrniti po še."

Poudaril je tudi, da je splošno gledano lažje posneti sezono Daredevila s 13 epizodami kot 22 epizod Agentov SHIELD. "Usedli se bomo skupaj in naredili načrt za teh 13 epizod ter jih oblikovali kot en dolg film. Če gledaš širšo sliko, je to bolj enostavno," je pojasnil Quesada.

Spomnimo, Netflix je razvil poseben način prikazovanja serij. Slednje so namreč dostopne v paketu - celotna sezona je objavljena v istem dnevu, kot na primer House of Cards in Orange is the New Black.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala