Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Misija je mogoče
Oddaja o prenovi domov slovenskih družin, ki so se znašle v stiski...
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Misija je mogoče

Misija je mogoče

, 0., , 0 min.
Misija je mogočeMisija je mogočeMisija je mogočeMisija je mogoče
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Misija je mogoče je oddaja o prenovi domov, ki podobno kot nekatere druge serije v tujini prinaša vpogled v izvirno ter denarnici prijazno preobrazbo doma.

Na Planet TV bomo lahko gledalci spremljali dvanajst epizod, v katerih trije strokovnjaki prenavljajo slovenske domove. Jana Koteska, Miloš Vujičič in Neža Pergar so namreč v letu 2012 ob pomoči partnerjev portala Gradbenik Slovenije, Zveze prijateljev mladine Slovenije ter uporabnikov svetovnega medmrežja prenovili domove šestim slovenskim družinam, ki so se znašle v socialni stiski.

V vlogi voditeljice oddaje se nam bo predstavila notranja oblikovalka Jana Koteska, pomagala pa ji bosta tudi dva druga strokovnjaka s področja arhitekture Neža Pergar in Miloš Vujičič.

V okviru projekta so ustvarjalci Misije je mogoče po vsej Sloveniji zbirali pohištvo, ki so ga jim podarile družine ali posamezniki, nato pa so strokovnjaki izbrali primerne kose ter jim s prenovo zagotovili novo podobo.

Glavni namen oddaje bo podajanje koristnih nasvetov in idej za preobrazbo doma brez vrtoglavih investicij. Urejen bivalni prostor lahko namreč z dobro mero kreativnosti postane sanjski naš dom!

Oddaja Misija je mogoče je na sporedu Planet TV vsako nedeljo ob 18.55, in sicer od 24. marca 2013 dalje.
 


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala