Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Harry Potter in jetnik iz Azkabana
Zloglasni Sirius Black je pobegnil iz zapora in prihaja po Harryja Potterja...
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena-

Harry Potter in jetnik iz Azkabana

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

, 2004., ZDA, 142 min.
Harry Potter in jetnik iz AzkabanaHarry Potter in jetnik iz AzkabanaHarry Potter in jetnik iz AzkabanaHarry Potter in jetnik iz Azkabana
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Zloglasni morilec Sirius Black, pomočnik Lorda Voldemonta, je pobegnil iz zapora in je na lovu za Harryjem. On je s svojimi prijatelji na Bradavičarki, toda ali ga bodo čarobni zidovi šole lahko zaščitili?
Trinajstletni Harry Potter je nerad preživel še eno poletje pri svojih neprijaznih sorodnikih Dursleyjevih. Lepo se je vedel in ni uporabljal svoje čarovniške moči, dokler ni prišla na obisk teta Marge, zoprna sestra strica Vernona, in ga spravila tako daleč, da se je "po pomoti" zatekel k čarovniji. Marge se je napihnila kot ogromen balon in odletela v zrak! Harry se boji kazni strica in tete, pa tudi ukrepov na Bradavičarki in na Ministrstvu za čaranje, ki učencem strogo prepoveduje, da bi uporabljali svoje čarovniško znanje med bunkeljni, zato zbeži v noč. Pobere ga čarobni avtobus, trinadstropni škrlatni Vitez ponočnjak, ki odbrzi do gostilne Pri počenem kotlu. Tam Harryja pričaka minister za čaranje Cornelius Schushmaar, ki pa ga ne kaznuje, temveč vztraja, da ostane v Počenem kotlu, dokler ne odpotuje nazaj na Bradavičarko, kjer bo začel obiskovati tretji letnik akademije za čarovnike in čarovnice. Kmalu pride na dan novica, da je iz zapora Azkaban pobegnil nevaren in skrivnosten čarovnik Sirius Black, ki naj bi iskal Harryja. Govori se, da je Black pripeljal Mrlakensteina do Harryjevih staršev in ju tako pahnil v smrt, po življenju pa naj bi zdaj stregel še Harryju... Harry bo moral znova zbrati ves pogum in vse svoje sposobnosti, da bo našel prave odgovore in razkril resnico o skrivnostnem Siriusu Blacku.
  • 08.05. 09:05
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala