Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Daniel Radcliffe želi vlogo v Star Wars
Igralec je povedal, da bi bil z veseljem del slavne filmske franšize, a zgolj v stranski vlogi.
7. junij 2013

Daniel Radcliffe želi vlogo v Star Wars

V zadnjem času smo lahko večkrat slišali, da si določeni igralec ali igralka želi nastopiti v novi prihajajoči trilogiji Star Wars, pred kratkim pa je to izjavil tudi mladi igralec Daniel Radcliffe, najbolj znan po vlogi Harry Potterja.

»Ta filmska franšiza kot pojem ne bi mogla postati negativen termin. Če režiserji, kot sta JJ Abrams in Joss Whedon, nadaljujejo svoje kvalitetno delo, se to nikoli ne more zgoditi. In da, želel bi si biti del tega projekta, morda ne kot glavni igralec, zanimala pa bi me stranska vloga,« je razkril Radcliffe, ki je povedal tudi, da ni prepričan, da bi si želel kadarkoli spet upodobiti Harryja Potterja, tudi v primeru, da se pisateljica JK Rowling odloči napisati še kakšno nadaljevanje.

»V vmesnem času sem naredil res veliko izven te vloge, ki me na nek način definira, zato bi res dobro premislil o potencialni vrnitvi kot Potter. Navsezadnje imam 23 let in menim, da sem malce prestar za to. A nikoli ne reci nikoli in kot sem že omenil, bi bila vloga Harryjevega očeta zame sijajna izkušnja,«
je zaključil igralec.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala