Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radcliffe: Svojo zasebnost skrbno čuvam
Mladi igralec je razkril metode varovanja zasebnosti, med drugim nima niti Facebooka niti Twitterja.
29. november 2013

Radcliffe: Svojo zasebnost skrbno čuvam

V nedavno objavljenem intervjuju je igralec Daniel Radcliffe razkril, kakšne so njegove metode (uspešnega) izogibanja medijski pozornosti in varovanja zasebnosti.

»Obstajajo stvari, ki jih lahko naredite, da si olajšate življenje. Če se ne pojavljate na premierah filmov, v katerih ne igrate, ali se ne udeležujete družabnih dogodkov, ne boste izzvali zanimanja. Poleg tega tudi nimam Facebook ali Twitter računa in menim, da je moje življenje zato lažje. Če ste ves čas na Twitterju in iz minute v minuto zapisujete, kaj se vam dogaja, po drugi strani pa trdite, da si želite več zasebnosti, vas nihče ne jemlje resno,« je pojasnil Radcliffe in dodal, da mu medijska pozornost ni »dišala« že od samega začetka kariere.

»Ljudje so me stalno spraševali, ali se mi zdi, da sem zamudil otroštvo oziroma, da so mi ga vzeli, jaz pa sem jim odgovoril, da je to vprašanje smešno,«
je povedal igralec, ki priznava, da ga je vloga v filmih o Harryju Potterju označila in ima zato občutek, da se mora sedaj ponovno dokazati.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala