Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Misija: Nemogoče
Tajni agent je obtožen za izdajo v lastnih vrstah, najti mora pravega krivca
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena8/10

Misija: Nemogoče

Mission: Impossible

, 1996., ZDA, 110 min.
Misija: NemogočeMisija: NemogočeMisija: NemogočeMisija: Nemogoče
7.8
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Tajnemu agentu Ethanu Huntu (T. Cruise) so namestili strašen zločin - serijo umorov članov njegove vohunske skupine. Za petami m je vlani vod smrti od katerega brezglavo beži. Prebije se v najbolj skrite rede CIE, visi s strehe drvečega vlaka, vse v neprestani borbi, da bi ostal en korak pred zasledovalci in korak bližje do odkritja resnice.

Ethan Hunt (T. Cruise) je vodja enote tajnih operativcev s katerimi dobi nalogo zaustaviti krajo listine na kateri se nahajajo kodirana imena in prave identitete vseh tajnih agentov v državi. Poleg tega mora Hunt fotografirati kradljivca ter mu slediti do mesta primopredaje. Huntova ekipa se detaljno pripravi na operacijo, ki pa neslavno propade, ker je nekdo izdal njen potek. Postavlja se vprašanje kdo je izdajalec, senca suma pade na Hunta, saj se nahaja med preživelimi. Ne preostane mu drugo, kakor da se poda v lov za resničnim storilcem...

Film je nastal po vzoru nadaljevanke Misija: Nemogoče, ki je bila zelo popularna na koncu 60-ih ter na začetku 70-ih let prejšnjega stoletja. Film je doživel ovacije med publiko, ter prislužil okoli 700 milijonov dolarjev. Snemalo se je na lokacijah po Češki, Škotski, Londonu in Washingtonu, z atraktivno igralsko zasedbo ter renomiranim režiserjem Brianom de Palmo. Film je prava poslastica za ljubitelje vohunskih trilerjev in dobre akcije.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala