Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novo sodelovanje Pacina in režiserja filma Brazgotinec
Brian de Palma bo s slavnim Alom Pacinom posnel tretji film, prvi po letu 1993.
19. januar 2013

Novo sodelovanje Pacina in režiserja filma Brazgotinec

Brian De Palma in Al Pacino bosta ponovno sodelovala, tokrat v biografskem filmu o Joeu Paternu, kontroverznem bivšem trenerju ameriškega nogometa v Pennsylvania State University, ki se je bil prisiljen upokojiti potem, ko je postalo jasno, da so se tekom njegovega dela dogajale številne spolne zlorabe.

Pacino je že v lanskem letu povedal, da se dogovarja za vlogo Paterna, zdaj pa je  Deadline potrdil, da je De Palma sprejel delo režiserja drame, ki se bo snemala pod naslovom Happy Valley. Dvojica je nazadnje sodelovala v mafijski zgodbi Carlito's Way v letu 1993, še pred tem pa v kultni mafijski drami Brazgotinec (Scarface).



Paterno, ki sicer ni bil vključen v kriminalne aktivnosti, je po 45 letih prekinil delo trenerja v letu 2011, ko je bil njegov bivši koordinator obrambe Jerry Sandusky obtožen in kasneje tudi obsojen spolne zlorabe najstnikov v obdobju 15 let. Veteranski trener je takrat požel val kritik, ker svojega dolgoletnega kolega ni prijavil policiji.

Paterno je zaradi raka na pljučih preminil pred nekaj meseci, Sandusky (68) pa je bil v lanskem letu obsojen na 60 let zapora, kar pomeni, da bo preostanek svojega življenja zagotovo preživel za rešetkami.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala