Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Tom Cruise potrdil snemanje Misije nemogoče 5
Cruise pravi, da se kljub 50. letom starosti počuti dobro ter da je sposoben snemati akcijske scene.
8. april 2013

Tom Cruise potrdil snemanje Misije nemogoče 5

Dejstvo, da je film Misija nemogoče 5 v nastajanju, je razkril glavni junak omenjene filmske franšize, igralec Tom Cruise. Snemanje petega nadaljevanja je Cruise potrdil med gostovanjem v The Graham Norton šovu, a je povedal le, da trenutno dela na tem projektu, ostalih podrobnosti pa še ni želel razkriti. 

»Z Misijo nemogoče sem začel, ker nisem verjel, da bomo posneli več nadaljevanj. Z likom (Ethan Hunt) sem na nek način odraščal,« je povedal Cruise ter dodal, da je to najdražji projekt v zgodovini podjetja Paramount Pictures in hkrati tudi prvi film, ki ga je produciral.

»Bilo je resnično vznemirljivo, še posebej reakcije publike. Naredili bomo toliko nadaljevanj, kolikor si jih bo občinstvo želelo. To nam predstavlja največji izziv,«
je še razkril igralec, ki trdi tudi, da se še vedno počuti odlično ter da je pripravljen snemati akcijske prizore, čeprav je nedavno dopolnil 50 let.

Spomnimo, Cruisea bomo lahko že od tega četrtka, 11. aprila dalje spremljali v težko pričakovanem ZF trilerju Pozaba (Oblivion) režiserja Josepha Kosinskega.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala