Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Dan, ko bo obstala Zemlja
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena5/10

Dan, ko bo obstala Zemlja

The Day the Earth Stood Still

, 2008., UNITED STATES OF AMERICA, 104 min.
Dan, ko bo obstala Zemlja Dan, ko bo obstala Zemlja Dan, ko bo obstala Zemlja Dan, ko bo obstala Zemlja Dan, ko bo obstala Zemlja
5.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V priredbi kultne znanstvene fantastike se znajdemo v ključnih trenutkih Zemljine prihodnosti, ko človeštvo vzpostavi stik z Nezemljani.
"Dan, ko bo obstala Zemlja" je sodobna različica znanstveno-fantastične klasike iz leta 1951. Priznana znanstvenica dr. Helen Benson (Jennifer Connelly) se znajde iz oči v oči z Nezemljanom po imenu Klaatu (Keanu Reeves), ki je pripotoval iz oddaljenega kotička vesolja, da bi posvaril svet pred prihajajočo globalno krizo.Ko sile, ki jih Helen ne more nadzirati, ogrozijo Nezemljana, saj ga imajo za sovražnika in zavrnejo njegovo prošnjo, da bi nagovoril svetovne voditelje, z odtujenim sinom Jacobom (Jaden Smith) hitro odkrijeta smrtonosno razsežnost Klaatujeve trditve, da je "prijatelj Zemlje." Zdaj mora Helen najti način, kako bitje, ki je bilo poslano, da nas uničiti, prepričati, da je človeštvo vredno rešiti – čeprav je morda že prepozno. Proces se je že začel.Človeštvo že dolgo fascinira možnost obstoja življenje v vesolju. Znanstveno-fantastična literatura in filmi niso bili le za zabavo, ampak so se ukvarjali tudi z našimi vprašanji, upi in strahovi, povezanimi z zunajzemeljskim življenjem. Ta ugibanja so se zasidrala v naši kolektivni domišljiji in navdihnila razvoj nove tehnologije, s pomočjo katere bi raziskali oddaljena prostranstva našega vesolja in potrdili možnost, da nismo sami.
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala