Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Will Smith končuje z uspešnicami?
Film After Earth, ki predstavlja enega najbolj pričakovanih filmov leta, ni doživel želenega uspeha.
5. junij 2013

Will Smith končuje z uspešnicami?

Igralec Will Smith se je po vsem dogajanju, povezanem s premiero njegove zadnje filmske uspešnice After Earth (Čas po Zemlji), v katerem zaigra skupaj s svojim sinom Jadenom, izjavil, da se bo nekoliko oddaljil od koncepta velikih hollywoodskih uspešnic.

»Že na samem začetku je bilo jasno, da bo After Earth uspešnica, vendar menim, da se bom oddaljil od tega in skušal najti to mero vznemirjenja v mojih prihodnjih projektih. Enostavno obožujem timsko delo, osredotočeno na isto zgodbo, ki na koncu filma prinaša neko emotivno noto,« je povedal Smith, čigar aktualnemu filmu trenutno na IMDB ne kaže najbolje (dosega zgolj oceno 4,6).

 

Več o filmu:

Dogajanje filma Čas po Zemlji je postavljeno v čas tisoče let po tem, ko je človeška rasa zapustila Zemljo, ker je na njej postalo nemogoče živeti. Mladi Kitai (Jaden Smith) ne blesti ravno pri usposabljanju za rangerja, saj stežka loči pogum od brezbrižnosti. Razlog njegove hrabrosti je najverjetneje to, da je sin legendarnega rangerja Cyphera. A Kitai se kmalu znajde v življenjsko nevarni situaciji na planetu, kjer se zdi, da se je vse zarotilo proti njemu…

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala