Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Will Smith v novem filmu M Night Shyamalana
Smith in njegov sin Jaden skupaj zaigrata v ZF filmu, v katerem se njuno plovilo zruši na zapuščeno Zemljo.
11. december 2012

Will Smith v novem filmu M Night Shyamalana

V znanstveno-fantastični avanturi avanturi After Earth (Po Zemlji) glavni vlogi odigrata Will Smith in njegov sin Jaden Smith, nedavno pa je bil objavljen tudi že prvi napovednik. Film je režiral M Night Shyamalan, osredotoča pa se na zgodbo očeta in sina, ki pristaneta na Zemlji dolgo potem, ko je človeška rasa opustošila planet. 

Uradni povzetek vsebine filma je bil objavljen v letošnjem letu, odkriva pa zgodbo scenarija, pod katero se podpisujeta Stephen Gaghan in Gary Whitt.


Vir: http://www.flickeringmyth.com

»V filmu After Earth, ki se dogaja tisoče let po kataklizmičnih dogajanjih, ki so prisilili človeštvo k begu iz Zemlje, je Nova Prime postal nov dom za človeško raso. Legendarni General Cypher Raige (Will Smith) se po dolgoletnem vojaškem služenju vrača k svoji odtujeni družini in je pripravljen, da bo oče svojemu 13-letnemu sinu Kitaiju (Jaden Smith). Ko asteroid poškoduje Cypherovo in Kitaijevo plovilo, se dvojica zruši na zdaj nepoznano in nevarno Zemljo. Medtem ko njegov oče umira v pilotski kabini, mora Kitai premagati sovražni teren, da bi našel rešitveno kapsulo. Celo življenje si Kitai ni želel ničesar drugega kot postati vojak, tako kot njegov oče. Danes bo dobil svojo priložnost,« je zapisano v povzetku.

V stranskih vlogah med drugim zaigrajo Isabelle Fuhrman, Zoe Kravitz in Sophie Okonedo, film pa prihaja v kinematografe junija naslednje leto.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala