Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novi napovednik za film After Earth
Will Smith se nam bo v ZF avanturi After Earth predstavil s svojim sinom Jadenom.
9. marec 2013

Novi napovednik za film After Earth

Javnosti je po novem dostopen napovednik za prihajajočo ZF avanturistični akcijski film  After Earth režiserja M. Night Shyamalana!

V njem bomo spremljali mladega rangerja po imenu Kitai (Jaden Smith), ki se znajde pred velikim izzivom, ko razbitine njegovega vesoljskega plovila pristanejo na zapuščeni Zemlji. Da bi rešil sebe in svojega poškodovanega očeta (Will Smith), mora Kitai premagati težke vremenske razmere in raznolike zveri, ki so človeku še posebej nevarne. Tu je poleg vsega tudi skrivnostno zunajzemeljsko bitje, ki ju skuša uloviti.

Dobrodošli na Zemlji!

Dogajanje filma After Earth je postavljeno v čas tisoče let po tem, ko je človeška rasa zapustila Zemljo, ker je na njej postalo nemogoče živeti. Mladi Kitai (Jaden Smith) ne blesti ravno pri usposabljanju za rangerja, saj stežka loči pogum od brezbrižnosti. Razlog njegove hrabrosti je najverjetneje to, da je sin legendarnega rangerja Cyphera. A Kitai se kmalu znajde v življenjsko nevarni situaciji na planetu, kjer se zdi, da se je vse zarotilo proti njemu...

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala