Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Harry Potter in princ mešane krvi
Nove avanture Harryja Pottera in njegovih pogumnih prijateljev
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena7/10

Harry Potter in princ mešane krvi

Harry Potter and the Half-Blood Prince

, 2009., Velika Britanija/ZDA, 153 min.
Harry Potter in princ mešane krviHarry Potter in princ mešane krviHarry Potter in princ mešane krviHarry Potter in princ mešane krviHarry Potter in princ mešane krvi
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Ker se je lord Mrlakenstein vrnil, jezdeci smrti drzno sejejo grozo tako v svetu bunkljev kot med čarovniki. Bradavičarka ni več varen pristan, kakršen je bila nekdaj. Harry sumi, da grad skriva nove nevarnosti, a Dumbledore ima več dela s tem, da fanta pripravi na poslednjo bitko, saj ve, da se ta bliskovito bliža. Harry mu mora pomagati odkriti poglavitni ključ do Mrlakensteinovih obrambnih metod – in ta podatek pozna le nekdanji profesor z Bradavičarke Limax Hudlagod.
Dumbledore starega kolega zmami nazaj na šolo z obljubami, da bo imel večjo plačo in večjo pisarno ter da bo učil slavnega Harryja Potterja. A dijaki se medtem spopadajo z drugačnimi nasprotniki: najstniških hormonov obzidje gradu ne ustavi. Harryjevo dolgoletno prijateljstvo z Ginny Weasley se razrašča v nekaj globljega, a med njima stoji Ginnyjin fant Dean Thomas, da njenega brata Rona sploh ne omenjamo. Seveda pa se slednji ukvarja z lastnimi ljubezenskimi preglavicami, saj ga Lavender Brown zasipa s pozornostjo, medtem ko je Hermiona zelena od ljubosumja. Potem ko škatla s čokoladnimi bomboni, začinjenimi z ljubezenskim napojem, konča v napačnih rokah, se spremeni vse. V vsej tej cvetoči romantiki pa vsaj en dijak ostaja priseben in se ukvarja s pomembnejšimi stvarmi; odločen je, da pusti svoj pečat, pa čeprav pečat mračnih sil. V zraku je ljubezen, a pripravlja se tragedija in Bradavičarka ne bo nikoli več ista.
  • 15.05. 11:15
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala