Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Michael Caine bo na oskarjih glasoval sam zase
Britanski igralec si za svojo vlogo Alfreda v filmu Vzpon viteza teme želi dobiti oskarja.
8. december 2012

Michael Caine bo na oskarjih glasoval sam zase

Michael Caine je povedal, da si želi dobiti zlati kipec za svojo vlogo v filmu Vzpon viteza teme, zato bo na oskarjih glasoval kar sam zase. Kot poroča Digital Spy je britanski igralec povedal, da je bila vloga Alfreda v Batmanu ena njegovih najbolj emocionalnih.

»Igralec ne razmišlja o tem, ali bo nominiran ali ne. Enostavno te nominirajo ali pa te ne. Tu ne moreš narediti nič,« je povedal Caine.

»Iščem ljudi, ki bi jih lahko podkupil, a mi ne uspe najti nikogar. Tako da sedaj samo čakam,«
se je pošalil igralec.



»Kot sem že povedal, ko sem dobil oskarja za film Hannah in njene sestre, te stvari se zgodijo nenadoma. Verjetno so si ljudje ogledali Vzpon viteza teme. Morda obstaja možnost, a ničesar se ne da storiti. Odločitev je treba prepustiti članom Akademije. Tudi sam sem eden izmed njih, tako da bom glasoval zase. To vam obljubljam,« je povedal Michael Caine.

Igralec je še pohvalil čustveno globino in kvalitetno igralsko zasedbo zadnjega dela trilogije Batman ter poudaril dejstvo, da so kritiki film prodali s tem, ko so ga označili za  »zelo dober pustolovski film«. Caine, sicer že dvakratni dobitnik oskarja, je v letu 2009 povedal, da verjetno nikoli več ne bo prejel te nagrade.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala