Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Affleck nezadovoljen s scenarijem za film Batman vs Superman?
Igralec je domnevno razočaran nad razvojem scenarija Davida S. Goyerja.
23. januar 2014

Affleck nezadovoljen s scenarijem za film Batman vs Superman?

Ena od zadnjih govoric iz Hollywooda pravi, da dvokratni oskarjevec Ben Affleck razmišlja o tem, da bi zavrnil vlogo Batmana v prihajajočem filmu Batman Vs Superman režiserja  Zacka Snyderja.

Razlog za to naj bi bil po pisanju medijev razočaranje nad scenarijem Davida S. Goyera, ki Afflecku ne odgovarja povsem.

Pred kratkim je bil tudi prestavljen datum pričetka produkcije filma, katerega premiera je sedaj napovedana za 6. maj 2016. Affleck je ob tem povedal, da ta premik moti njegove načrte, povezane z novim režijskim projektom, priredbo knjige avtorja Dennisa Lehena Live By Night, s katerim namerava pričeti že konec tega leta.

Ali je govorica resnična ali ne, bo verjetno znano že kmalu, vsekakor pa jo je potrebno jemati z rezervo glede na to, da jo je prvi objavil ne ravno poznani filmski blog Cinematallica.

Na drugi strani je novinar ugledne spletne strani Latino-Review komentiral, da je novica absurdna ter da Affleck nima nobenega razloga, da bi na ta način prekinil sodelovanje z Warner Brosom.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala