Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera akcijskega filma Zadnja bitka v Koloseju
V četrtek, 24. januarja, bo potekala premierna projekcija novega filma z Arnoldom Schwarzeneggerjem.
23. januar 2013

Premiera akcijskega filma Zadnja bitka v Koloseju

Od vključno 24. januarja dalje si boste lahko v slovenskih kinematografih ogledali težko pričakovani novi film Arnolda Schwarzeneggerja.

Akcijski triler Zadnja bitka (The Last Stand) nam prinaša zgodbo šerifa v mirnem mestecu Sommerton, ki meji na Mehiko. Šerif Ray Owens (Schwarzenegger) je tik pred upokojitvijo in njegovo vsakdanje delo poteka dokaj mirno, dokler v njegovo mesto ne prispe cel kup policistov. Slednji so na sledi mafijskemu šefu, ki skuša pobegniti v Mehiko, mirno mesto Sommerton pa se kar naenkrat spremeni v prizorišče poslednjega spopada, ki ga zaznamujejo neverjetni cestni pregoni in nevarni strelski obračuni.

Zadnja bitka predstavlja ameriški režijski prvenec korejskega režiserja Kima Jee-woona, v njem pa lahko zoper spremljamo legendarnega Arnolda Schwarzeneggerja, tokrat v vlogi Raya Owensa, šerifa zaspanega mesta Sommerton Junction. Tu skrbi za zakon in red, čeprav je to le redko potrebno. A naenkrat njegov miren vsakdan zmoti pobeg nevarnega mafijskega šefa Gabriela Corteza...
 
Igralsko zasedbo sestavljajo tudi Forest Whitaker, Eduardo Noriega, Luis Guzman, Johnny Knoxville, Jaimie Alexander, Rodrigo Santoro, Genesis Rodriguez in drugi.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala