Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera filma Lovca na čarovnice v Koloseju
Od 31. januarja naprej si bomo lahko v naših kinematografih ogledali film Hansel and Gretel Witch Hunters.
28. januar 2013

Premiera filma Lovca na čarovnice v Koloseju

V filmu Lovca na čarovnice (Hansel and Gretel Witch Hunters), ki bo v Sloveniji premierno prikazan v četrtek, 31. januarja, bo postalo jasno, kaj se je zgodilo s slavnima Jankom in Metko, potem ko sta uspela pobegniti hudobni čarovnici. Verjetno ni nihče pričakoval, da bosta odrasla v hladnokrvna in sposobna lovca na glave, ki sta življenje posvetila iztrebljanju čarovnic v mračnih gozdovih po vsem svetu. Ko naposled napoči krvava luna in mestece v gozdu doleti najhujša nočna mora, se Janko in Metka soočita z nevarnostjo, kakršni še nista bila priča.

Scenarist in režiser filma Lovca na čarovnice Tommy Wirkola si je od nekdaj želel ustvariti film, ki bi bil povezan s katero od znanih pravljic. Le kdo ne pozna zgodbe o Janku in Metki, ki sta komaj pobegnila kruti čarovnici, ki ju je hotela pojesti? Wirkola se je pričel spraševati, kaj bi se lahko v prihodnosti zgodilo z junakoma in pomislil je na to, da sta Janko in Metka zaradi neprijetne izkušnje v otroštvu iz dna srca zasovražila čarovnice. Zgodba o tem, da sta postala lovca na čarovnice, je tako postala skoraj neizogibna...

Igralsko zasedbo sestavljajo Jeremy Renner, Gemma Arterton, Peter Stormare, Famke Janssen, Derek Mears in drugi, pod scenarij filma pa se podpisujeta Tommy Wirkola in Dante Harper.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala