Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ana kuha – nova kuharska oddaja na POP TV
Nova kuharska oddaja z Ano Kristanc prihaja na spored v nedeljo, 17. februarja.
6. februar 2013

Ana kuha – nova kuharska oddaja na POP TV

Od vključno 17. februarja dalje bomo lahko na POP TV vsako nedeljo ob 18.20 spremljali novo kuharsko oddajo Ana kuha. V vlogi voditeljice in kuharice se bo predstavila simpatična 23-letna Ana Kristanc, sicer študentka prava, ki se že vse življenje spretno vrti v kuhinji in ustvarja izredno okusne jedi.

Ana je svoje slastne recepte dolgo časa objavljala na blogu, ki je postal prava uspešnica. Vsi recepti na njem so opremljeni s slikovnim materialom, namenjeni pa so različnim profilom ljubiteljev dobrih jedi, od tistih, ki šele pričenjajo svojo kuharsko pot, do že bolj izkušenih ustvarjalcev. Branka Čakarmiša, programskega direktorja Pro Plusa, je Ana prepričala s svojim receptom za kavne muffine in tako dobila lastno kuharsko oddajo.


Ana je Branka prepričala s svojim posebnim receptim za kavne muffine, vir: http://www.24ur.com

Oddajo Ana kuha pripravlja POP TV skupaj s producentsko hišo FelinaFilms, ki je sodelovala tudi pri uspešnici Ljubezen skozi želodec. Režiser oddaje je Peter Bratuša, ki je povedal, da bomo lahko v oddaji spremljali predvsem enostavne in privlačne recepte, ki bodo gledalce kar potegnili v kuhinjske prostore. Nekaj receptov je za oddajo posodil tudi Janez Bratož iz restavracije JB, v oddaji pa nas čakajo tudi male zgodbe iz življenja, ki bodo zagotovo popestrile dogajanje v kuhinji.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala