Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Na POP TV jeseni oddaja Okusi brez meja
V novi oddaji o uživanju v življenju in hrani bomo spoznavali lokalne kulinarične specialitete.
22. avgust 2013

Na POP TV jeseni oddaja Okusi brez meja

Oddaja Okusi brez meja, ki bo gledalcem predstavila lokalno kulinarično kulturo, bo na sporedu POP TV že prihajajočo jesen. Vodila jo bosta Matevž Slokar in Joe Gray, v njej pa bomo izvedeli veliko o uživanju v hrani in tudi življenju nasploh.

Voditelja se bosta v oddaji potepala po Sloveniji in na poti spoznavala slovenske družine in posameznike, ki proizvajajo edinstvene kulinarične izdelke, obiskala pa bosta tudi kuharske mojstre, ki iz lokalnih sezonskih surovin pripravljajo gurmanske poslastice.

Okusi brez meja nam bodo postregli tudi z modernimi načini priprave tradicionalnih dobrot in tako gledalce naučili marsikaj novega. Ob koncu vsake epizode bo Joe Gray skuhal jed, za katero ga bo navdahnila posamezna slovenska regija.

O voditeljih:

Matevž Slokar je mladi podjetnik iz Ajdovščine, ki je svojo karierno pot pričel z restavracijo Dama, pri delu pa se vedno drži načela Prispevaj k družbi. Joe Gray prihaja iz Anglije, kjer je znan kot izkušen kuhar in gurman, pohvali pa se lahko z lastnim prehrambenim podjetjem Joe Gray.

Vir fotografij: Facebook

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala