Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nova telenovela Rožnati diamant na POP TV
Že vse od ponedeljka, 24. junija, lahko na POP TV spremljate novo mehiško serijo Rosa Diamante.
27. junij 2013

Nova telenovela Rožnati diamant na POP TV

Nova telenovela Rožnati diamant (Rosa Diamante) je na sporedu POP TV od ponedeljka, 24. junija, in sicer okrog 16. ure popoldan. V njej igrajo Carla Hernández, Mauricio Ochmann, Lupita Ferrer, Patricio Castillo, Claudia Ramírez, Begona Narváez, Sofía Lama, pod režijo pa se podpisujeta Epigmenio Ibarra in Victor Hugo Saldierna.


Vir fotografij: Facebook

Vsebina telenovele:

Bogatašinja svojo nezakonsko hči po imenu Rosa pusti v internatu skupaj z diamanti, ki naj bi poplačali njeno bivanje. Deklica sčasoma zraste v prelepo žensko in ko dopolni 18 let, odide iz internata. Prisiljena je poskrbeti sama zase, zato se Rosa poda v velemesto, kjer spozna Joseja Ignacia.

Rosa zavrne Joseja Ignacia, zato se on skuša približati prijateljici Evi. Slednja je nad njim več kot očarana, a Rosa jo skuša prepričati, da ni takšem moški, za kakršnega se izdaja. Rosa se sooči Josejem Ignaciom in mu očita laži, s katerimi skuša pridobiti njeno prijateljico, med njo in Evo pa zato pride do prepira. Jose Ignacio kasneje omami Evo, medtem pa njen dedek obišče internat, da bi preveril, kaj se dogaja z njegovo vnukinjo...

Več o seriji >>

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala