Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kdo bo voditelj Viktorjev?
Prenos podelitve nagrad bomo letos spremljali na Planet TV, zaenkrat pa še ni znano, kdo bo nastopil v vlogi voditelja.
27. februar 2013

Kdo bo voditelj Viktorjev?

Podelitev najbolj prestižnih medijskih nagrad v Sloveniji se hitro približuje, javnost pa se bolj kot o nominirancih sprašuje o tem, kdo se bo letos preizkusil v vlogi voditelja.

Na preteklih podelitvah viktorjev so kot voditelji nastopali zlasti komiki, kot so na primer Tadej Toš, Pižama, Slon in Sadež, Bojan Emeršič in drugi. Gledalci se še danes dobro spominjajo podelitve leta 2004, ki sta jo vodila Tjaša Železnik in Jurij Zrnec, ki sta vodenje te pomembne prireditve postavila na popolnoma novo raven.


Glede tega, kdo bo vodil letošnjo podelitev viktorjev, se poraja več možnosti, vir: http://www.siol.net

Lansko leto je bilo voditeljev podelitve viktorjev celo več, glede tega, kaj naj pričakujemo letošnje leto, pa organizatorji zaenkrat ostajajo skrivnostni. Zaupali so le, da nas čaka presenečenje ter da bomo nekatere osebnosti na odru videli prvič, nekatere pa so nam že dobro znane. Med možnimi imeni so omenja tudi Jonas, ki je na tem dogodku do sedaj nastopal predvsem v vlogi prejemnika nagrad. Kakorkoli že, viktorji bodo gledalcem zagotovo prinesli zabaven večer, ki ga nikakor ne gre zamuditi.

Prenos podelitve viktorjev bo potekal 16. marca 2013 na Planet TV neposredno iz Cankarjevega doma.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala