Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ang Lee je oskarja proslavil s hamburgerjem
Dejstvo, da je osvojil nagrado za najboljšega režiserja, je znani ustvarjalec proslavil precej skromno.
27. februar 2013

Ang Lee je oskarja proslavil s hamburgerjem

Morda je protagonist njegove uspešnice Pijevo življenje vegetarijanec, a Ang Lee je svojo zmago na podelitvi filmskih nagrad oskar proslavil kot mesojed. Lee se je namreč po koncu prireditve v nedeljo zvečer ustavil v fast food restavraciji In-N-Out, kjer si je po poročanju TMZ privoščil velik, sočni hamburger.

Medtem ko je režiser v eni roki držal večerjo, je imel v drugi zlati kipec. Založnik Vanity Fair-a Edward Menicheschi je ovekovečil ta trenutek ter fotografijo objavil na socialnem omrežju Twitter.



58-letni režiser, ki je zlati kipec prejel že v letu 2006 za film Gora Brokeback, je v nedeljo osvojil oskarja za najboljšo režijo za film Pijevo življenje. Ob tej priložnosti se je zahvalil vsem, ki so sodelovali pri ustvarjanju filma.

»Resnično bi moral deliti to nagrado z vsemi vami 3000, z vsemi, ki ste sodelovali z mano pri Pijevem življenju. Rad bi se vam zahvalil, ker ste verjeli v zgodbo in delili to neverjetno potovanje z menoj,« je ob prevzemu nagrade povedal Lee.

V kategoriji najboljše režije je Lee premagal Davida O. Russella, Stevena Spielberga, Benha Zeitlina in Michaela Hanekea.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala