Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Letošnja podelitev oskarjev je bila glasbeno obarvana
V glasbenem delu programa so nastopile Shirley Bassey, Adele, Jennifer Hudson,...
26. februar 2013

Letošnja podelitev oskarjev je bila glasbeno obarvana

O tem, kdo vse se je na letošnji 85. podelitvi filmskih nagrad oskar veselil zlatega kipca, smo na Moj TV Portalu že pisali, dogajanje na tem pomembnem dogodku v filmski industriji pa je zaznamovalo tudi veliko drugih zanimivosti.

Že sam začetek slovesnosti je potekal nekoliko drugače kot prejšnja leta, saj ni bilo uvodnega šova. Gostitelj Seth MacFarlane je večer pričel s šalo na temo letošnjih nominirancev, nato pa napovedal glasbeno obarvan program.


Catherine Zeta Jones je zapela pesem That Jazz iz filma Chicago, vir: http://www.24ur.com

Nominiranci so se potegovali v 24 različnih kategorijah, nagrade pa so med drugim podelili Meryl Streep, Halle Berry, Sandra Bullock, Liam Neeson, John Travolta, Reese Witherspoon, Robert Downey mlajši ter še nekatere druge slavne osebe iz filmskega sveta.

Med glasbenimi nastopi velja omeniti Shirley Bassey, ki je v okviru obeležitve 50. obletnice filmov o agentu 007 zapela pesem Goldfinger. Adele je v čudoviti črni večerni toaleti predstavila naslovno pesem zadnjega filma o Jamesu Bondu z naslovom Skyfall, kar deset let po filmu Chicago pa je čudovita Catherine Zeta Jones nastopila s skladbo That Jazz.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala