Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Robert Downey Jr.: Vloge Tonyja Starka imam dovolj
V zadnjem času je med mediji zaokrožila novica, ki se navezuje na Marvelove filme o Iron Manu.
28. februar 2013

Robert Downey Jr.: Vloge Tonyja Starka imam dovolj

Poleg tega, da lahko vsak dan spremljamo nove predstavitvene plakate, se kmalu pričakuje tudi novi napovednik. A glavna zvezda filma, igralec Robert Downey Jr., je v intervjuju za revijo Empire razkril, da je po njegovem prišel čas, da ga nekdo v tej vlogi zamenja.

V istem intervjuju je Downey spregovoril o svoji vlogi Iron Mana, ki ga upodablja že vse od leta 2008 dalje, ter kvaliteti njegovega igralskega dela od takrat naprej. Na vprašanje o tem, ali se bo v vlogi Tonyja Starka vrnil tudi po Iron Manu 3, je igralec poudaril, da mu je vloga sicer všeč, vendar ni prepričan, ali jo bo lahko večno igral.

»Prišlo je do manjšega »zastoja« duše. Prvič, ko sem upodobil Starka, sem to opravil najbolje, kot sem lahko. Zdaj pa sem trenutno v fazi, ko se mi zdi, da vse skupaj traja že zelo dolgo. Nisem neumen, igro ljubim, všeč mi je ekipa in tudi sam lik. Poslovna stran vsega tega? Nisem preveč izbirčen niti v povezavi s tem,«
je pojasnil Downey Jr. za Empire ter povedal tudi, da poleg omenjene vloge v zadnjem času ni imel veliko drugih obveznosti. Meni, da bi bila zanj sprememba nekaj pozitivnega.

»Publiko doživljam zelo resno in slabo se počutim, ko vidim, da se ljudje trudijo posneti film, nato pa publika reče, naj tega ne počnejo več. Ne bi želel ostati v tej vlogi dlje, kot sem dobrodošel,« je povedal igralec, čigar pogodba z Marvelom se po Iron Manu 3 izteče, kljub temu pa obstaja možnost za nadaljevanje filma The Avengers, kot poroča Klix.

Iron Man 3
režiserja Shanea Blacka se v kinematografih premierno pričakuje v maju, poleg Roberta pa v filmu zaigrajo tudi Guy Pearce, Ben Kingsley, Gwyneth Paltrow, Rebecca Hall…

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala