Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ryan Gosling: Potrebujem odmor!
Eden od trenutno najbolj vročih zvezdnikov se je odločil, da za nekaj časa prekine z igro.
22. marec 2013

Ryan Gosling: Potrebujem odmor!

Zvezdnik filmskih uspešnic, kot sta The Notebook in The Ides of March, Ryan Gosling je presenetil z izjavo, da potrebuje odmor od igre. Pred njim je prvi projekt, v katerem se bo preizkusil na drugi strani kamere, in povedal je, da se novega izziva izjemno veseli, vendar nekateri njegovi oboževalci z njim ne delijo istega navdušenja.

»Predolgo že igram in izgubil sem bistvo tega, kar počnem, primanjkuje mi perspektive. Menim, da je zame najbolje, da vzamem odmor in da se ponovno vprašam, zakaj počnem to, kar počnem. To je trenutno najboljša odločitev. Potrebujem odmor od samega sebe, verjamem pa tudi, da bo publiki koristil počitek od mene,« je povedal.

»Več kot dobivam priložnosti, bolj jasno mi postaja, kako enostavno je vse uničiti,«
je še izjavil Gosling. »Boriš se za svobodo, a z njo pride tudi vrv, dovolj dolga, da se obesiš. Sam sebi želim postaviti meje, ker imam toliko svobode,« je še dodal.

A še preden se Gosling neha pojavljati v novih vlogah, ga bomo lahko videli v še nekaterih filmskih stvaritvah, kot na primer The Place Beyond the Pines, v katerem upodablja motorista, ki dela v cirkusu. Telo njegovega lika je pokrito s tetovažami, vključno s podobo solze pod levim očesom. »Režiserju sem rekel, da se moram znebiti tetovaže na obrazu. A ni popustil. Rekel je, da se verjetno ravno tako počutijo ljudje, ki imajo poslikavo na obrazu. Plačati morajo ceno svojih odločitev.«
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala