Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bo Charlize Theron upodobila Pistoriusevo umorjeno dekle?
Čeprav je nedavno najavil odmor od igre, naj bi Pistoriusa zaigral znani igralec Ryan Gosling.
28. marec 2013

Bo Charlize Theron upodobila Pistoriusevo umorjeno dekle?

Novica o smrti Reeve Steenkamp, za umor katere je osumljen paraolimpijec Oscar Pistorius, sicer njen fant, je pred kratkim šokirala cel svet. Kljub temu pa hollywoodskim scenaristom ni preostalo drugega, kot da pričnejo pisati scenarij za film, za katerega že sedaj vsi napovedujejo velik uspeh.

Medtem ko Pistorius ostaja v zaporu in trdi, da ni imel namena ubiti svojega dekleta ter da je v resnici mislil, da strelja v napadalca, se v glamuroznem svetu Hollywooda razpravlja o tem, kdo bi lahko upodobil glavni vlogi v biografskem filmu. Glede na trenutne informacije naj bi 30-letno manekenko Reevo zaigrala lepa in talentirana igralka Charlize Theron.



»Na eni strani imate enega od najboljših svetovnih paraolimpijcev, na drugi pa njegovo lepo, a mrtvo dekle. Povsem razumljivo je, da so scenarij za film pričeli pisati le nekaj dni po tragičnem dogodku,« je izjavil neznani vir, ki je razkril tudi, da naj bi Pistoriusa upodobil Ryan Gosling, ki je sicer pred kratkim najavil odmor od igre. A producenti ne dvomijo, da ga bodo uspeli prepričati, da sprejme omenjeno vlogo.

»Ryan ima nekaj, kar privlači publiko, a ima tudi določeno mero skrivnostnosti, ki je v tem projektu nujno potrebna,« je še povedal vir.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala